Q-music presentatrice en vrouw zijn opnieuw zwanger.Euforie alom bij Q-music presentatrice Nathalie Delporte, 34, en vrouw Ilse, 49. Eind november verwacht het koppel een tweede kindje, na hun dochtertje Aimée die op 5 februari 2009 ter wereld kwam.

Ruim vier jaar delen Nathalie en Ilse lief en leed. Hun relatie werd begin vorig jaar bezegeld met een romantisch huwelijk. Korte tijd later was hun geluk helemaal compleet toen in februari dochter Aiméé geboren werd. En nu is Nathalie voor de tweede keer zwanger.

"Ilse en ik zijn superblij', vertelt Delporte in de nieuwe Dag Allemaal. "Wij waren al een tijdje van plan om voor en broertje of zusje voor Aiméé te zorgen, en we wilden daar liefst niet te lang mee wachten. Ilse en ik hebben Aimée eerst één jaar laten worden en zijn er toen weer voor gegaan. De natuur wilde gelukkig mee, want ik ben dus al heel snel weer zwanger geraakt."

Naar eigen zeggen heeft Nathalie tijdens deze zwangerschap wat meer last van typische zwangerschapskwaaltjes, iets waar ze de vorige keer geen last van had. Over de identiteit van de donor vader blijft het koppel de lippen stijf op elkaar houden.

Ilse is sinds kort een officiële meemoeder. "Volgens de wet was ik een alleenstaande moeder", zegt Nathalie. Daarom hebben Ilse en ik die adoptieprocedure in gang gezet. Die zogenaamd 'kleine' adoptie is nu rond. En ja, ook dat maakt ons heel gelukkig. Emotioneel heeft Ilse zich natuurlijk altijd de mama van Aimée gevoeld."

De kleine Aiméé heeft nu officieel twee achternamen, en gaat nu door het leven als Aimée Delporte-De Gendt. En mama Ilse mag zich nu volwaardig ouder noemen met alle rechten en plichten van dien. Daarnaast is het koppel nog een procedure gestart waarbij alle familieleden van Ilse officieel de bloedverwanten worden van Aimée.

Eerder kon je bij ons lezen:
Vlaamse Holebi's kansloos voor adoptie + gesprek met 2 homo papa's.
Homo ouderschap in Belgié en Nederland, gesprek met Jarko & Jos (december 2009)
Lesbisch ouderschap in Belgie, een gesprek met Nele en Sophie.(november 2009).
Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Homo's en lesbiennes opgelet, wij hebben een Gaydar.
Paus met erectie zorgt voor opschudding + foto.
Acteur noemt acteren alleen iets voor homo’s.
Vrouwen en homo's willen niet meer naar Iran.
Vlaams politica met dood bedreigd door homo's.
Winnaars holebi poëziewedstrijd bekend + gedichten.
Nederlandse artsen genezen Hiv - Aids, Parkinson en meer.
Waar homo's en lesbiennes niet welkom zijn, en waar wél.
Afrikaans president zwicht onder internationale druk inzake homo's.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: Dag Allemaal van 1 juni 2010.

Dit bericht is gepost op 02 June, 2010 en 6522 keer gelezen.