Wrede praktijken onder Hitler waren mogelijk door homo's.VS: Adolf Hitler zette voor zijn smerigste opdrachten homo's in omdat zij onbeschaafd en ruw zijn. En ja, er zijn ook homo's vervolgd, maar dat waren enkel degene die vrouwelijk waren. Dat zegt Bryan Fisher (foto links), staf-medewerker van de conservatief-christelijke American Family Association.

Fisher heeft een talkshow op de Amerikaanse televisie en zei daarin dat de nationaal-socialisten hun brute regime enkel dankzij de steun van homo's in stand konden houden. "Hitler was zelf een actieve homo", stelt Fischer. "Veel mensen zeggen dat de Nazis ook homoseksuelen hebben vervolgd. Ja, dat klopt, maar die richtten zich op vrouwelijke types."

Volgens Fisher wierf Hitler alleen homo's met een mannelijke macho-uitstraling aan. "Dat waren zijn slachters", zegt Fischer. "Hitler had ondervonden dat heteroseksuele soldaten niet onbeschaafd en brutaal genoeg waren om zijn bevelen uit te voeren. Dat soort homo's daarentegen kende geen grenzen in hun wildheid en brutaliteit." Ze voerden volgens Fischer elke opdracht van de Führer uit. "Praktisch alle leden van de SA, de Bruinhemden, waren mannelijke homo's."

De AFA is een conservatieve christelijke groepering die fel strijdt tegen homorechten. Ze organiseren regelmatig boycot-acties tegen grote bedrijven die zich holebi-vriendelijk opstellen, zoals enkele jaren geleden tegen Ford. Ook riepen ze al eens Amerikaanse moslims op zich te bekeren tot het Christendom of anders het land te verlaten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 May, 2010 en 10241 keer gelezen.