Elton John penis in zijn oor, blij met naakte mannen en welkom in Marokko + filmke.Wij van holebi.info hebben de laatste 'opmerkelijke' nieuwsjes rond de Britse zanger Sir Elton John bij elkaar gesprokkeld. Namelijk over de penis in zijn oor, zijn liefde voor mooie mannen en het feit dat hij in overwegend homofobisch Marokko toch welkom is.

John is 'natuurlijk' niet vies van het mannelijk geslachtsdeel. Voor de bruiloft van supermodel Lara Stone en acteur David Williams had de zanger er niet beter op gevonden dan een oorbelletje van een penis te dragen, om het geheel nog af te maken droeg hij om zijn nek een ketting met een groot kruis.

Daarnaast was de zanger ook danig in zijn nopjes met schaarsgeklede mannen die zijn optreden kwamen opleuken tijdens het Rainforest Fund benefit. Elton blijft normaal gezien braaf achter zijn piano zitten, maar wilde dit keer toch wel eens een dansje doen met de schaarsgeklede heren. Terwijl hij uit volle borst Madonna's hits Like a Virgin en Material Girl zong, sprongen de heren als jonge hindes in het rond. Filmke: Klik hier.

En tot slot mag de zanger ondanks vele protesten toch optreden in het overwegend homofobische Marokko. De zanger wordt de grote ster op het Marokkaanse World Rhythms festival in Rabat dat dit weekend van start gaat. Op het festival komen muzikanten vanuit ruim vijftig landen optreden. Maar religieuze groeperingen vrezen dat de
homoseksuele John een smet op het blazoen van Marokko zal brengen. De Marokkaanse koning Mohammed staat wl achter de komst van de Britse zanger. Mustapha Ramid, van de islamistische oppositiepartij PJD, ziet dat enigszins anders. "Marokko is een islamitisch land, onze podia zouden niet gebruikt mogen worden door personen die zo'n losbandig leven leiden. We moeten onze jongeren beschermen tegen een dergelijke invloed."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 May, 2010 en 8654 keer gelezen.