Lindsay Lohan heeft een nieuwe en sexy vriendin.Lindsay Lohan (23), die zich als lesbienne outte toen ze met Samantha Ronson was, heeft een nieuwe vriendin. Het gaat daarbij om de 36-jarige fotografe Indrani, ook bekend als Julia I. Pal-Chaudhuri.

De vonk sloeg over toen Indrani in de herfst van vorig jaar Lindsay voor haar lens kreeg. Aan de New York posts verklaarde Indrani: "We brengen samen veel tijd door. Ik heb nooit eerder een relatie gehad met een vrouw, maar Lindsay vind ik fascinerend, razend knap, bijzonder slim en een lekker stuk. Lindsay krijgt veel kritiek in de pers, maar ze is een sterke, creatieve vrouw die hard haar best haar leven weer een positieve draai te geven".

Lindsay en Indrani zijn al enkele keren op date geweest in Los Angeles en brachten recent samen de nacht door in Lindsay's hotelsuite. Het kersverse koppel zou erg verliefd zijn, zakenpartner Markus Klinko van Indrani zei: 'Lindsay en Indrani spreken vaak af. Ik heb ze al samen gezien op dates, ze flirten er op los. Indrani heeft ook een grote invloed op Lindsay. Ze is de tegenpool van het fuifbeest: ze studeerde aan Princeton, houdt van kunst en van mensen. De twee praten dan ook vaak over kunst en de diepere betekenis van het leven".


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 19 May, 2010 en 3340 keer gelezen.