Homohuwelijk en abortus meest gevaarlijke dreigingen in de wereld.Portugal: Abortus en het homohuwelijk zijn vandaag de dag twee van 'de meest verraderlijke en gevaarlijke' dreigingen in de wereld. Dat heeft Paus Benedictus XVI donderdag in het Portugese Fatima gezegd tegen vertegenwoordigers van de belangrijkste Portugese sociale organisaties. Eerder op de dag woonden duizenden gelovigen de mis bij die werd opgedragen door de paus.

Portugal legaliseerde in 2007 abortus met een referendum en ondanks het feit dat de Portugese president recent zijn veto stelde inzake het homohuwelijk zal het er toch wl komen, ook de mogelijkheid dat lesbische en homo koppels kinderen kunnen adopteren is weldra een feit.

De mis van de kerkvader vormde het middelpunt van zijn vierdaagse bezoek aan Portugal en vond plaats op de dag dat het precies 93 jaar geleden was dat drie plaatselijke herderskinderen uit Fatima zeiden een Mariavisioen te hebben gehad.

Elk jaar reizen miljoenen christelijke pelgrims naar Fatima in de hoop genezing te krijgen voor hun kwalen. Het Portugese bedevaartsoord heeft eenzelfde aantrekkingskracht als Lourdes in Frankrijk. Volgens de kerk bewees de massale opkomst van donderdag dat de christenen hun paus steunen in de crisis met de verschillende pedofilieschandalen. Er waren naar schatting 300.000 gelovigen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Portugese President stelt veto maar homohuwelijk komt er wl.
Kinderen en tieners zijn spontaan homoseksueel.
Homoseks schandaal in het Vaticaan.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 May, 2010 en 3652 keer gelezen.