Cynthia Nixon voor het eerst open over haar lesbische relatie.Actrice Cynthia Nixon, bekend van de serie 'Sex and the City' vindt haar vriendin 'een kleine man met borsten'. "Maar dat is juist waarom ik van haar hou". Nixon zegt dat haar vriendin uiterlijk mannelijk is, terwijl ze zelf meer meisjesachtig is. "Maar als je ons leert kennen, is het eigenlijk percies andersom".

Voor het eerst praat Nixon openlijk over haar lesbische relatie. In 2004 maakte ze haar relatie met Christine Marinoni openbaar maar verder wilde ze er niet over praten tot nu. In het homoblad The Advocate verteld Nixon dat ze in die tijd luisterde naar haar agent. Die was van mening dat ze beter kon zwijgen over haar lesbische relatie en geaardheid. "Hij zei steeds: 'het is jouw leven en het is privé."

Verder vertelde Nixon dat ze min of meer toevallig verliefd werd op een vrouw. "Het was niet alsof ik zat te wachten op een moment om uit de kast te komen. Het was meer dat ik deze vrouw niet voorbij kon laten gaan." Nixon en Marinoni begonnen hun relatie een jaar nadat Nixon was gescheiden van haar man Danny Mozes. De twee exen hebben gedeelde voogdij over hun twee kinderen, de 14-jarige Samantha en de 8-jarige Charles.

Eerder kon je bij ons lezen:
Melissa Etheridge en Tammy gaan scheiden.
Oscarwinnende Emma Thompson gaat lesbische toer op.
Schrijver Gerrit Komrij en vriend gaan dan toch trouwen.
Een kleine greep uit ons overige (holebi & hetero) nieuws:
Groep homo's en lesbiennes aangevallen in Litouwen.
Verslaafde New Yorkse heeft popcornlong.
Nederland: Homo bij homomonument mishandeld.
Filmfestival van Cannes lanceert Roze Palm.
Wat zijn penis over zijn persoonlijkheid vertelt.
Boy George gaat komen.
André van Duin vervangt Paul de Leeuw.
Nieuw: Uit de Kast op ned 3, homo's en lesbiennes op Tv.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.


Bron: depers.nl

Dit bericht is gepost op 11 May, 2010 en 4417 keer gelezen.