Michael Jackson had tot aan dood homo relatie.In augustus 2009 kon je al bij ons lezen dat Michael Jackson een homo relatie had met Jason Pfeiffer. Diezelfde man, die trouwens van beroep doktersassistent is, komt vandaag opnieuw naar buiten met zijn verhaal over de in 2009 overleden King of Pop.

In de media vandaag zegt Pfeiffer dat hij een erg passionele en seksuele relatie had met Michael Jackson. De twee zouden elkaar hebben ontmoet in 2008 nabij het kantoor van Michaels huidarts Arnold Klein. Pfeiffer en Jackson raakten aan de praat over hun moeilijke kindertijd.

"We zaten daar gewoon en we begonnen allebei te wenen. Ik stond op en zei 'alles komt in orde, Michael'. We omhelsden elkaar, en die omhelzing werd iets meer. Pas een paar maanden later werd duidelijk dat Michael ook gevoelens had voor mij. Ik nam aan dat hij biseksueel was. Ik weet dat we van elkaar hielden, dat zei hij de hele tijd. Hij was mijn soulmate", verklaarde Pfeiffer in de tv-show 'Extra'.

Michaels huidarts dokter Klein bevestigd de homorelatie van Jackson en Pfeiffer. Hij betrapte naar eigen zeggen de twee op het moment dat Michael in zijn bloot bovenlijf stond. "Als je twee mensen naar elkaar ziet kijken, weet je wat er gaande is. Ik was gelukkig voor hen beiden", aldus Klein.

Pfeiffer stelt nu dat Michael zou gewild hebben dat hij na zijn dood praatte over hun romance. "De waarheid vertellen in plaats van zich te verbergen in een afgelegen huis, ik denk dat hij dat zou goedkeuren".

Eerder kwam Ian Halperin, de officieuze biograaf van Jackson, naar buiten met de homoseksuele geaardheid van de King of Pop. Halperin sprak naar eigen zeggen twee mannen die beweerden seksuele relaties te hebben gehad met Jackson. "Het gaat om een ober uit Hollywood en een beginnend acteur. Met de ober is Michael bevriend gebleven, en misschien wel meer dan dat, tot aan zijn dood. De man beweert dat Jackson verliefd werd op hem", stelt Halperin.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 April, 2010 en 7889 keer gelezen.