Nederlandse aardappel en kip eten maakt homoseksueel.Bolivia: Van Nederlandse aardappelen wordt je homo of lesbisch! dat zegt althans de Boliviaanse president Evo Morales, volgens hem is de Nederlandse aardappel een duivelse variant op de oorspronkelijke aardappel uit de Andes, maar ook het eten van kip zou mannen homo kunnen maken.

Een homoseksuele geaardheid zou volgens Morales ontstaan door genetische manipulatie van met name de aardappelen die afkomstig zijn uit Nederland. "Er zit zoveel gif in dat je hem moet schillen", zei Morales op een klimaatbijeenkomst in zijn land. Volgens hem zijn de Nederlandse aardappelen wel groot en mooi maar zijn ze ook een onderdeel van een 'kapitalistisch dieet' dat homoseksualiteit en haaruitval veroorzaakt.

"Kaalheid is een ziekte in Europa, bijna iedereen wordt kaal. Wij indianenvolkeren niet", zei de 50-jarige Boliviaan wijzend op zijn eigen weelderige haardos. Een 'afwijking' als homoseksualiteit komt volgens Morales door genetische manipulatie en hormonen in de Nederlandse aardappels.

Ook kip eters moeten er aan geloven: 'De kip die ze eten zit tjokvol vrouwelijke hormonen,' speechte Morales. 'Dus, zodra mannen deze kip eten, worden ze steeds minder man.' En Volgens de omstreden president leven Europese burgers van genetisch gemanipuleerd voedsel en drinken ze alleen maar Coca-Cola, hét symbool van kapitalisme. Zijn uitspraken zorgen voor de nodige kritiek van de Boliviaanse oppositie en verschillende homorechtenbewegingen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 April, 2010 en 5372 keer gelezen.