Kimberly uit Tienermoeders op VT4 is lesbischKleine Keano, het zoontje van Kimberly (foto), 17, uit het VT4 programma Tienermoeders had eerst een stiefvader, dan even geen papa en nu twee mama's. Kimberly is er helemaal uit: zij valt op meisjes en heeft nu haar hart verloren aan de drie jaar oudere Wendy.

Op vijftien jarige leeftijd werd Kimberly zwanger van een jongen die haar in de steek liet. Korte tijd later ontmoete ze David, een jongeman die zich opwierp als een soort van reddende engel maar het draaide anders uit. Kort na de bevalling, om precies te zijn vijf dagen later raakte het uit.

David had Kimberly verteld dat hij geen problemen had met het feit dat zij een kindje verwachte van iemand anders. Maar toen de kleine Keano uiteindelijk geboren werd keek hij er nauwelijks naar om. Mede daarom, maar vooral omdat Kimberly geen kriebels meer voelde voor David maakte ze het uit.

Kimberly geeft toe dat ze van in het begin het gevoel had dat het niet goed zat tussen haar en David. Ze besefte dat ze zich eigenlijk meer aangetrokken voelde tot meisjes. Naar eigen zeggen wist ze het zeker,dat ze lesbisch was, meteen na de geboorte van haar zoontje eigenlijk.

"Op mijn twaalfde merkte ik al dat ik ook gevoelens kon hebben voor meisjes. Ik was vooral jaloers op mijn zusje die al van haar elf jaar wist dat ze lesbisch was en gewoon met een meisje naar huis kwam. Ik heb de afgelopen jaren enkele relaties gehad met meisjes, maar ik durfde ze niet altijd aan mijn moeder voor te stellen". Het was een onzekere tijd voor Kimberly maar nu weet ze het zeker, ze is lesbisch.

Toen Kimberly haar moeder vertelde dat ze net als haar zus ook op meisjes valt was ze eventjes verdrietig. 'Ik zie jou gewoon niet met een meisje', zei ze me. Dat begrijp ik wel, want ik zie er dan ook niet lesbisch uit".

Met de biologische vader, die meermaals op abortus aandrong, heeft Kimberly geen contact meer en dat vindt ze best zo. "We hadden eerder al iets gehad, en dat liep langs geen kanten. Maar nu is er Wendy. Met haar word ik wl gelukkig, dat weet ik zeker".

Kimberly ontmoete Wendy iets meer dan een half jaar nadat het uit was geraakt met David. Het klikte vrij snel tussen de twee meisjes. Toch sloeg de vonk pas over toen Kimberly naar VT4 moest voor de voorstelling van het programma Tienermoeders.

Wendy heeft een groot hart voor kinderen en beschouwde Keano meteen als haar eigen zoon. Keano heeft nu dus twee mama's. "Ja. Ik denk soms wel: wat zal dat kind er later van denken dat hij twee mama's heeft. Maar langst de andere kant zal hij het nooit anders geweten hebben. En beter twee mama's dan een mama en een papa die nauwelijks naar hem omkijken".

Kimberly en Wendy zijn nu drie maand samen. En dat is heel wat. "Ja het gaat nog altijd heel goed tussen ons. En dat terwijl ik vroeger met jongens na drie maand altijd zoiets had van bol het nu maar af. (lacht). Wat ik voor Wendy voel heb ik nooit eerder gevoeld. Met haar wil ik echt mijn leven delen. Volgend jaar willen we gaan samen wonen en misschien komt er dan nog een tweede kindje". Het gehele verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van dinsdag 13 april. Meer info over het VT4 programma Tienermoeders: Klik hier.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 April, 2010 en 11463 keer gelezen.