Seksueel misbruik kerk is schuld van homo's en joden.Hooggeplaatste rooms-katholieke geestelijken gaven in de afgelopen dagen bijzondere verklaringen voor de grote hoeveelheid meldingen van seksueel misbruik door priesters. "Het is een aanval van de joden", aldus een Italiaanse oud-bisschop. De nummer twee van het Vaticaan legt de schuld bij de homo's.

Volgens deze nummero twee, Kardinaal Bertone, die recent in opspraak kwam omdat hij meldingen van misbruik van honderden dove kinderen door een Amerikaanse priester in 1998 niet in behandeling had genomen, bestaat er geen relatie tussen het celibaat en pedofilie. Volgens Bertone hebben sommige psychologen en psychiaters aangetoond dat er wel een relatie bestaat tussen homoseksualiteit en pedofilie.

De oud-bisschop van het Italiaanse bisdom Grosseto gelooft dat alle meldingen een "zionistische aanval zijn". Hij meent dit omdat de 'aanval' zo gestructureerd verloopt. Volgens hem zijn de kerk en de synagoge "natuurlijke vijanden". De uitspraak zorgde voor veel commotie in ItaliŽ en Amerika. In reactie hierop ontkende de Italiaanse bisschoppenconferentie de uitspraken van de oud-bisschop.

Eerder liet het hoofd van de afdeling exorcisme (duiveluitdrijving) binnen de rooms-katholieke kerk ook al weten wat de stuwende kracht is achter alle aanklachten: de Duivel.

Nota:
- Een pedofiel is een persoon die seks wil en/of heeft met minderjarigen.
- Een meerderheid van de pedofielen is heteroseksueel, een kleine minderheid is homoseksueel.
- Pedofilie heeft niets te maken met homoseksualiteit, de twee vergelijken is hetzelfde als beweren dat appelen en peren gelijk zijn.
Een kleine greep uit de media schandalen binnen de Rooms Katholieke Kerk wereldwijd:
- Duitse priester misbruikte tal van jonge meisjes, de feiten werden in de doofpot gestopt.
- Een Italiaanse priester misbruikte verschillende minderjarige meisjes en kon jaren zijn gangen gaan.
- Een priester uit Sloveniť is pas na twintig jaar gearesteerd na het misbruiken van een 10-jarig meisje.
- Een Belgische vrouw werd toen ze nog minderjarig was verkracht door een Nederlandse priester.
- Een Ierse priester misbruikte stelselmatig tientalle meisjes tussen de 8 en 12 jaar.
- Zweedse pastor misbruikte jonge meisjes.
- Een Indiase priester misbruikte enkele minderjarige meisjes, werd overgeplaatst en kon opnieuw zijn gangen gaan.
- Uit onderzoeken en getuigenissen blijkt dat naast pedofilie er ook andere gevallen van seksueel misbruik zijn geweest binnen de RK, onder andere die van enkele nonnen die door priesters werden aangerand.
- Duits priester misbruikte jonge jongens.
- Amerikaans priester misbruikte dove jongens.
Enz enz enz enz...Bron: kerknet

Dit bericht is gepost op 13 April, 2010 en 4574 keer gelezen.