Lady Gaga worstelt met seksuele geaardheid.Lady Gaga, die vorige maand nog stelde dat je er niet voor kiest homo of lesbienne te worden, worstelt nu zelf met haar seksuele geaardheid en maakt zich daarbij zorgen over wat haar katholieke ouders wel zullen denken over haar levensstijl.

Gaga zegt dat ze niet weet of ze hetero, biseksueel of lesbisch is. Bovendien is ze bang dat haar familie haar zal uitsluiten als blijkt dat ze lesbisch is. Haar ouders willen liever dat ze zich settelt met een man. Gaga mag dan enorm succesvol zijn, haar liefdesleven is een ramp. Volgens een anonieme bron uit haar directe omgeving, is Gaga te bang om zichzelf toe te laten verliefd te worden op een vrouw.

Gaga, echte naam Stefani Germanotta, maakt er geen geheim van dat ze vroeger seksuele relaties had met vrouwen. Maar haar familie denkt dat die beweringen deel uitmaken van haar act. De anonieme bron zei verder ook nog: "Ze mag dan een wild leven leiden, ze komt wel uit een ultratradiotionele Italiaanse katholieke familie. Ze heeft me verteld dat haar grootmoeder er maar geen vrede mee kan nemen dat ze nog niet getrouwd is met een man. Mocht haar familie haar buitensluiten omdat ze voor een vrouw valt, zou haar hart breken. Want ze aanbidt haar familie, vooral haar zusje Natalie.

Verder blijkt ook nog dat Gaga, meest flamboyante zangeres van het moment, in haar kindertijd erg stil en verlegen was. Dat kwam voornamelijk door het feit dat ze werd gepest door een groepje pesters die het steeds op haar gemunt hadden.

"Ik had erg krullend, bruin haar, een dikke neus en ik leed aan obesitas. Dat zorgde ervoor dat ik voortdurend gepest werd door bepaalde kinderen", aldus Gaga. Volgens de zangeres vrat die constante kritiek danig aan haar zelfvertrouwen. "Daarom wil ik nu ook maar één boodschap meegeven aan mijn fans: geniet van het leven en draag wat je wil. Wees blij met jezelf, wat anderen ook over je zeggen."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 April, 2010 en 8534 keer gelezen.