Nieuwe zware klap voor familie van Yasmine.Zoals je eerder bij ons kon lezen werd het huis van Yasmine te koop aangeboden. Amper een week later is het verkocht en laat zus Anja (foto links) weten dat ze er het hart van in is, want eigenlijk wilde ze zelf het huis kopen van haar overleden zus, ook haar ouders zijn serieus aangedaan.

Niemand kon emotioneel meer aanspraak maken op het huis van Yasmine dan haar eigen zus Anja. Ze deed een correct bod, maar de woning werd toch aan vreemden verkocht. "Mijn ouders hebben al zo afgezien, deze nieuwe klap komen ze nooit te boven," zegt Anja in Dag Allemaal.

Het huis waar Yasmine en haar toenmalige partner Marianne woonden is op amper 1 week tijd verkocht. "Het is allemaal een groot mysterie. Ik had dus zelf een bod gedaan, net onder de vraagprijs van 360.000 euro. Maar ik heb niet eens een telefoontje gekregen om mij de kans te geven een hoger bod te doen. Ineens was alles afgehandeld. Het huis van mijn zus was plots verkocht. Heel bizar. Ach, ik denk dat alles op voorhand al was beklonken".

Volgens de notaris kwamen er in het weekend acht of negen ge´nteresseerden. "Vreemd, want normaal gezien doet een notaris dat niet tijdens het weekend. Hier klopt iets niet," zegt Anja Rens die nu opnieuw een stuk van haar zus kwijt is. "Inderdaad. Na het vorige artikel in Dag Allemaal belden fans en lezers mij met de vraag hoe we het huis in godsnaam zomaar te koop konden zetten. Maar wij hadden geen keuze. De wettelijke erfgename mocht alles in haar eentje beslissen. Het is ook allemaal zo...Zo kil gebeurt".

"Toen we wat spullen mochten gaan ophalen in het huis van mijn zus, was het hele huis al klinisch leeg gemaakt. Wat wij mochten hebben, stond netjes verpakt klaar in zakken. Dat was het dan. We weten ook wel dat we Hilde (echte naam Yasmine) daar niet mee terugkrijgen maar zulke dingen maken ons verdriet nog groter."

Yasmin's ouders wilde Anja zelfs financieel bijstaan om het huis te kopen. Maar helaas heeft het niet mogen zijn. "Mijn ouders zijn er kapot van," aldus Anja Rens.

Eerder kon je bij ons lezen:
Huis + appartement van Yasmine te koop.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 April, 2010 en 5043 keer gelezen.