Zanger Gerard Joling flipt tijdens 1 april grap.Zanger Gerard Joling werd afgelopen donderdag serieus bij zijn pietje genomen naar aanleiding van 1 april. De Nederlandse zanger kon er niet mee lachen en sloeg zelfs in paniek.

Het ging om een grap van radiozender 3FM waarbij de zanger werd uitgenodigd voor een gesprek in de studio. Maar in het gebouw van de radiozender kwam Joling vast te zitten in de lift.

Korte tijd daarna belde presentator Giel Beelen live naar Joling, die helemaal in paniek was geslagen, en deed zich voor als 'Harry van de lift'.

"Schei uit alsjeblieft, want ik krijg hier helemaal een paniekaanval", aldus Joling toen hij stilaan doorkreeg wat er gaande was. "Dit vind ik heel waardeloos. Ik ben echt aan het shaken nu. Ik ben niet echt heel blij. Dit vind ik heel akelig." Nadat Joling eindelijk toch in de studio raakte, vloekte hij er op los. Naar eigen zeggen neemt hij normaal altijd de trap.

Daarnaast zal de zanger ook niet blij zijn met het feit dat hij samen met zanger Gordon is uitgeroepen tot het minst grappig in het jaarlijkse Nederlandse Humoronderzoek, dat voor de vierde keer werd uitgevoerd door onderzoekbureau Intomart GfK, in samenwerking met televisiezender Comedy Central

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 April, 2010 en 4361 keer gelezen.