Gents lesbisch koppeltje wint handboeien en zweepje.Gent: Omdat het blijkbaar belangrijk nieuws is brengen we dit artikel van de krant het Nieuwsblad met als titel: 'Lesbisch koppeltje wint handboeien en zweepje'.

Een leuke herinnering van een foorkramer: 'Ik ben altijd tevreden op de Gentse Halfvastenfoor', zegt Gentenaar Michel Delrue van schietkraam Tir Las Vegas. 'Voor velen is dit de favoriete kermisattractie.

Traditionele dingen doen het altijd het best.' De eerste dagen was het zo barkoud dat de klanten hun handen eerst moesten opwarmen voor een elektrisch vuurtje. Daarna werd het weer, en de sfeer, beter.

Welk moment hem het meest zal bijblijven? 'Een bedeesd lesbisch koppeltje dat alle dagen kwam schieten en op de laatste dag hun prijzen kwam halen: handboeien, een zweepje en een cowboyhoed. De ene zou zich poedelnaakt op bed laten vastbinden terwijl haar vriendinnetje enkel gehuld in de cowboyhoed op haar ging zitten. Ik vroeg of ik mee mocht doen. Neen, lachten ze, maar uw vrouw wel.'

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 March, 2010 en 5251 keer gelezen.