Vrouw van acteur Charlie Sheen is biseksueel.Brooke Mueller, de vrouw van acteur Charlie Sheen is biseksueel. Momenteel verblijft het koppel in een afkickkliniek en beide zijn absoluut niet vies van trioseks want volgens verschillende bronnen had het stel seks met verschillende vrouwen en met minstens met één van hen gebruikten ze ook drugs.

Weldra zou een van de betrokken vrouwen naar buiten komen met haar verhaal. Volgens deze bron is Mueller absoluut biseksueel. Daarnaast zouden Sheen en Mueller sinds ze getrouwd zijn al meermaals het bed hebben gedeeld met een andere vrouw.

Sheen moet zich weldra voor de rechter verantwoorden voor het feit dat hij op kerstdag zijn vrouw met een mes te lijf ging. Inmiddels hebben hij en Brooke zich verzoend maar zitten wel beide in een afkickkliniek. Sheen vanwege zijn alcohol problemen en Mueller vanwege haar verslaving aan crack. Het koppel heeft een tweeling van elf maanden, daarnaast heeft Sheen nog twee kinderen uit zijn stormachtig huwelijk met Denise Richards.

Eerder kon je bij ons lezen:
Amy Winehouse uit de kast als biseksueel.
Zangeres Kylie Minogue is biseksueel.
Black Eyed Peas zangeres mag niet meer biseksueel zijn.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 March, 2010 en 4130 keer gelezen.