Zanger Gordon gaat op zoek naar God.Zanger Gordon gaat weldra meewerken aan het EO televisieprograma Op zoek naar God. De zanger is één van de drie bekende Nederlanders die dit jaar voor de Evangelische Omroep gesprekken aangaan over het geloof.

Volgens Gordon is het erg moedig van de EO om een openlijke homo en eveneens controverdieel persoon als hijzelf te vragen voor een programma over geloof. Naar eigen zeggen gelooft hij niet in God, maar ziet hij het programma wel als een uitdaging om daarnaar op zoek te gaan.

Goor heeft wel één eis. "In het programma mag niet gecensureerd worden, dat is gewoon een vereiste. Het is voor mij heel belangrijk dat ik met de EO een goed programma kan maken met diepgang." De zanger zegt verder dat hij zich in het programma van zijn serieuze kant wil laten zien maar dat hij toch nog altijd enkele grapjes en grollen zal brengen.

De EO staat niet bekend om zijn holebi-vriendelijkheid. Vorig jaar werd Arie Boomsma geschorst omdat hij poseerde in een homo-magazine, waarna hij later zelf opstapte. Wie de andere twee bekende Nederlanders zijn in het programma is nog niet bekend.

Meer nieuws: Klik hier.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon heeft een nieuwe toyboy.

Bron: nos.nl

Dit bericht is gepost op 10 March, 2010 en 4666 keer gelezen.