Acteur die jaren homorol speelt komt eindelijk uit de kast.Sean Hayes, de acteur die al jaren de rol vertolkt van de flamboyante homo Jack McFarland in de komische serie Will & Grace, is eindelijk zelf uit de kast gekomen en gaf toe dat hij op mannen valt, dit is de eerste keer dat de acteur openlijk uit komt voor zijn seksuele geaardheid.

Al jaren vroeg men zich af of Hayes wel of niet homo was. De 39-jarige acteur, die acht jaar lang in de serie speelde, gaf onlangs zijn eerste nterview aan The Advocate, een tijdschrift voor homo's en lesbiennes. Hayes had de aanvragen meerdere keren geweigerd.

'Ik heb het gevoel dat ik mijn steentje heb bijgedragen aan de homoseksuele beweging in Amerika', liet hij weten. Over zijn privéleven houdt hij verder zijn lippen stijf op elkaar. ‘Ik breng tijd door met een speciaal iemand. Dat is alles wat ik nodig heb. Ik leef als een 85-jarige man. Ik ben gewoon rustig. Dat is heerlijk.’

De serie Will & Grace was acht jaar lang op televisie. De laatste aflevering van de show die onder meer een Emmy Award won, werd in Amerika in mei 2006 uitgezonden.

Eerder kon je bij ons lezen:
Bekende zangeres uit de kast als biseksueel.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 09 March, 2010 en 2863 keer gelezen.