Harry Potter heeft een hart voor holebi's, en is zelf...+ filmpje.Harry Potter acteur Daniel Radcliffe (foto's) heeft een hart voor holebi's maar laat daarbij weten dat hij zelf heteroseksueel is. Al tijden deden er geruchten de ronde dat de 20-jarige ster homo zou zijn.

In een interview zei Radcliffe hierover: 'Als mensen dat willen zeggen, dan kunnen ze dat doen. Maar ik ben geen homo. Ik ben hetero.' Recent had de Harry Potter acteur een relatie met de 24-jarige actrice Laura O'Toole. Toch kan de acteur wel lachen met het feit dat mensen denken dat hij homo is. 'Het leukste wat ik heb gezien was een jongen die op internet zei dat ik 'natuurlijk homo' ben, omdat ik een 'homogezicht' heb. Ik vond dat wel iets raars om te zeggen trouwens.'

In ons nieuws van augustus 2009 kon je al lezen dat Radcliff een hart heeft voor holebi's wat zich uit in zijn steun aan het Trevor Project. Dit nieuws was de laatste dagen opnieuw in de media n.a.v het spotje dat Radcliffe heeft opgenomen ten voordele van het project en wat later wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisie, (bij ons te zien door onderaan op de link te klikken).

Het Trevor Project steunt homo, lesbische en biseksuele tieners die vanwege hun seksuele geaardheid zelfmoordneigingen hebben of uit hun familie verstoten zijn omwille van hun seksuele geaardheid. Het aantal zelfmoorden onder Amerikaanse holebi tieners ligt relatief hoger dan onder heteroseksuele leeftijdsgenoten. Het Trevor Project werd in de jaren negentig opgericht door de regisseurs van de met een Oscar bekroonde film Trevor, over een homoseksuele puberjongen die zelfmoord probeert te plegen omdat hij geen homo wil zijn.

Filmpje: Klik hier.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 March, 2010 en 7719 keer gelezen.