Antwerpen: Lesbienne steekt vriendin neer.Hoboken, Antwerpen: Een ruzie tussen een lesbisch koppel uit Hoboken is maandagnamiddag uitgedraaid in een steekpartij. Een 24-jarige vrouw had haar 25-jarige vriendin bij een hoogoplopende ruzie met een mes gestoken.

De feiten werden bevestigt door commissaris Fons Bastiaenssens van de Antwerpse politie. Het slachtoffer verkeerde een tijdje in kritieke toestand, maar is inmiddels stabiel en buiten levensgevaar.

Het familiaal geweld speelde zich af in de Steynstraat in Hoboken. Volgens commissaris Bastiaenssens kwam een eerste melding bij de politie binnen rond 17 uur. Een 24-jarige vrouw had haar vriendin bij een hoogoplopende ruzie in de halsstreek gestoken.

Daarop werd het slachtoffer in allerij en kritieke toestand overgebracht naar het Antwerpse Sint-Vincentiusziekenhuis alwaar haar toestand werd gestabiliseerd en ze inmiddels buiten levensgevaar is. De lesbische vrouw van 24 die tevens de dader is verwittigde zelf de hulpdiensten waarna ze ter plaatste door de politie werd opgepakt.

Eerder kon je bij ons lezen:
Amerikaanse lesbische tiener moordt omdat ze afgewezen wordt + video.
Britse homo voor 23 jaar opgesloten omdt hij zijn ex-vriend in brand stak.
Marokkaanse homo pleegt zelfmoord nadat hij partner vermoordt.


Bron: destandaard.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 02 March, 2010 en 2741 keer gelezen.