Jo De Poorter slachtoffer van verkeersongeval.Presentator Jo De Poorter is tijdens zijn vakantie in AziŽ slachtoffer geworden van een verkeersongeluk. Hij liep daarbij een 3-voudige voetbreuk op bij een motorongeluk.

Inmiddels is De Poorter gerepatrieerd en herstelt hij thuis van de voetbreuk en scheen- arm- en knieverwondingen en kneuzingen. Het ongeval gebeurde afgelopen dinsdag en het was tevens zijn laatste vakantiedag doorheen India, Cambodja en Thailand. Jo reed op een motor en kwam zwaar ten val toen hij moest uitwijken voor een plots remmende auto.

De Vespa waarmee hij een tocht over het Thaise eiland Koh Samui aan het maken was, is hard op zijn linkervoet en -been terechtgekomen. Jo liep kneuzingen en verwondingen op aan de knie, de elleboog en het scheenbeen. Hij is onmiddellijk met een ambulance naar het dichtstbijzijnde Bantonziekenhuis gebracht waar de spoedarts een 3-voudige voetbreuk en wonde vaststelde.

Jo kreeg meteen een voorlopig gipsverband en werd behandeld met ontstekingswerende- en pijnstillende medicatie. Op medisch advies werd hij naar ons land gerepatrieerd. Dat werd een 24 uur lange tocht van Koh Samui, over Bangkok, langs Bombay naar Brussel. Jo zal een aantal weken buiten strijd zijn. Zijn radio- en televisiewerk komt niet in het gedrang.Bron: tv.visie.be

Dit bericht is gepost op 27 February, 2010 en 3902 keer gelezen.