Marie Osmond steunt lesbische dochter.



Opschudding binnen de strikt mormoonse familie Osmond. Marie Osmond (foto rechts), moeder van acht kinderen, heeft het publiekelijk opgenomen voor haar lesbische dochter Jessica (foto links). De mormoonse kerk keurt homo en lesbisch zijn af.

Jessica, de geadopteerde dochter van Marie Osmond heeft een jammerlijke voorgeschiedenis van drankmisbruik en anorexia. Maar sinds enkele maanden is ze terug op het rechte pad, en dit sinds ze samen woont met haar vriendin.

In een radiointerview verklaarde mama Osmond dat ze pal achter de gelijke rechten van homo's en lesbiennes staat en dat schoot bij haar streng gelovige broer Donny in het verkeerde keelgat. Hij begrijpt niet waarom Marie plots de beginselen van de mormoonse kerk afzweert en denkt er zelfs aan om hun gezamelijke show in Las Vegas stop te zetten.

"De mormoonse kerk keurt homoseksualiteit inderdaad af', zegt een vriendin van Marie. 'Maar Marie kiest partij voor haar kwetsbare dochter met wie het nu eindelijk weer een beetje de goede kant uit gaat. Ze moet kiezen tussen haar geloof en haar moederliefde, en het is nu duidelijk waarvoor ze gekozen heeft'.

Extra info:
The Osmonds is een Amerikaanse popgroep bestaat uit zes broers. Hun carrière begon in de jaren zestig en ze waren erg populair in de jaren zeventig. Jongere broers Donny en later "Little" Jimmy Osmond maakten enige tijd deel uit van de groep, maar zij waren net als zus Marie ook als soloartiest actief. Tegenwoordig spelen The Osmond Brothers (Wayne, Jay en Merrill, soms met Jimmy) nog steeds in Branson, Missouri, en de acht zonen van Alan treden op als The Osmonds - Second Generation. De hele familie is lid van de mormoonse kerk.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 February, 2010 en 5949 keer gelezen.