Belgische homo's hebben zeer regelmatig seks.Uit onderzoek van de Vrije Universiteit van Brussel blijkt dat Belgische homo's gemiddeld 118 keer per jaar seks hebben. De onderzoekers vergeleken het resultaat met een Hongaars onderzoek waaruit blijkt dat de Hongaren een stuk actiever zijn op seksueel vlak dan de Belgen, ze halen een gemiddelde van driemaal per week!

Uit het onderzoek onder 1.752 Belgische deelnemers blijkt verder dat 66 procent van de Belgische homo's minstens eenmaal per week seks heeft. In de groep tussen 20 en 29 jaar gaat het om 73 procent die het minstens eens in de week doen. De regelmaat van de sekspartijen verminderen wel met de leeftijd. Bij de vijftigplussers doet 58 procent het nog eens in de week.

De allerjongsten, tussen 18 en 19 jaar hebben opvallend weinig seks, slechts 59 procent doet het eens per week. De onderzoekers menen dat dit te verklaren is doordat de jongeren nog geen stabiele relatie hebben waardoor ze minder de kans krijgen om seksueel actief te zijn.

De Belgische homo's deden het gemiddeld 118 keer per jaar. Dit ligt een stuk lager dan het Hongaarse gemiddelde van 150 keer per jaar. Bovendien was er bij de Hongaarse mannen geen vermindering van de seksuele activiteit met het ouder worden. De oudere Belgische mannen deden het wel wat rustiger aan, maar meer dan de helft deed het toch nog meer dan eens in de week.

Eerder kon je bij ons lezen:
Belgisch homohuwelijk weldra mogelijk zonder getuigen.
Vlaams minister wil Gay Health Centers.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 February, 2010 en 8481 keer gelezen.