Acteurs Ewan McGregor en Jim Carrey kussen elkaar opnieuw.Vorige week kon je nog bij ons lezen dat de mode grill: kus eens iemand van hetzelfde geslacht, onder vrouwelijke heteroseksuele sterren nog lang niet uit is. Vandaag blijkt (opnieuw) dat heteroseksuele mannelijke sterren het voorbeeld van de vrouwen maar al te gretig volgen.

Brits acteur Ewan McGregor tongzoende acteur Jim Carrey in de film en tijdens een gala. In de film: 'I Love You Phillip Morris' spelen de twee wereldberoemde acteurs twee gedetineerden die op elkaar vallen in de gevangenis. In de film is dan ook een scÚne te zien waarin (38) en Carrey (48) elkaar tongkussen.

De filmopnames dateren al van vorig jaar, maar na een gala in Parijs (waar ze allebei onderscheiden werden in de Orde van Kunst en Letteren) konden ze het niet laten om elkaar nog eens een 'French kiss' te geven in Frankrijk.

Nieuws Nota:
We sorteren ons nieuws niet langer op data maar op aantal gelezen. Recent nieuws kan je dan vaak ook terug vinden via de knop meer nieuws.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zangeres Eline De Munck tongzoent met vrouw + filmpje.
De droom van Jim Carrey kwam uit toen hij Ewan McGregor kuste.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 02 February, 2010 en 3154 keer gelezen.