Amy Winehouse is biseksueel.De Britse Amy Winehouse is biseksueel. Dat zegt een vriendin van de zangeres "met Amy's goedkeuring" in een Britse krant. De meesten zullen daar niet van opkijken vermits Winehouse vorig jaar menig maal in het nieuws kwam met haar lesbische avontuurtjes.

Maar Winehouse is vooral bekend door de vele berichten over haar overmatig drank- en druggebruik. Na een recente borstvergroting en de bekentenis dat ze ook van vrouwen houdt krijgen de nieuws berichten rond de Britse zangeres volgens insiders wat meer inhoud.

Over haar biseksuele geaardheid zei Amy het volgende: "En wat dan nog? Ik hou ook van meiden. Ik ben met vrouwen naar bed geweest. Het kan me niet schelen wat mensen ervan vinden dat ik bi ben. Ik doe wat goed voelt". Dit zei de 26-jarige in de Britse krant The News of the World.

Winhouse huwde in 2007 met Blake Fielder-Civil. Door hem kwam ze in aanraking met alcohol, drugs en het gerecht. Na lang wikken en wegen besloot de Britse zangeres in augustus van vorig jaar van haar echtgenoot te scheiden. Momenteel zou ze een oogje hebben op zangeres Cheryl Cole van Girls Aloud.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 February, 2010 en 9021 keer gelezen.