Lesbische boerin Conny vond dan toch nog de liefde.Vorig jaar nam Conny, 43, als eerste lesbienne deel aan het vtm-programma Boer Zoekt Man (Vrouw). Ingeschreven door enkele vriendinnen ging de boerin van de mestkalfjes op zoek naar een vriendin.

Voor dat Conny deelnam aan het programma had ze al een relatie van zeventien jaar met een vrouw achter de rug. Uit die relatie kwamen drie kinderen. Conny is de meemoeder van een tweeling van zestien, Brett en Phoebe, en een dochter van veertien, Rhoe. Er is co-ouderschap de ene week wonen ze bij hun biologische mama de volgende bij Conny.

In het programma koos Conny voor Ingrid. Maar omdat er in de liefde niets te forceren valt werd het al snel duidelijk dat de twee toch niet voor elkaar gemaakt zijn. Ingrid liet het zich niet aan het hart komen en stelde korte tijd later in Dag Allemaal haar nieuwe vriendin voor. En nu is het aan Conny:

Sinds kort heeft Conny opnieuw d liefde gevonden en beleefd ze magische momenten met de 31-jarige Sara van Elven, een fotomodel afkomstig uit Peer. Conny en Sara hebben wl tal van overeenkomsten, ze houden allebei van de natuur, van dieren en gezellige momenten samen en dus ook cocoonen.

Op haar faceboek pagina windt Sara er geen doekjes rond. Conny is d vrouw van haar leven. 'I Love her so much! She's a magical woman' schrijft ze. oftewel: 'Ik hou zoveel van haar! Zij is een magische vrouw!' En deze amoureuze boodschap wordt vergezeld van een hele groep hartjes.

Eerder kon je bij ons lezen:
Gedupeerde waarschuwt lesbische boerin Conny.
Vlaamse overheid wil geen lesbienne in Boer zkt Vrouw.
Interview met eerste lesbienne uit Boer Zoekt Vrouw.
Eerste lesbische vrouw in Boer Zoekt Vrouw.

Bron: holebi.info en dag allemaal.

Dit bericht is gepost op 26 January, 2010 en 8837 keer gelezen.