Reisbrochure speciaal voor homo en lesbi koppels.Reisorganisator Thomson heeft aangekondigd dat ze een nieuwe vakantiebrochure uitbrengen, speciaal voor homo en lesbische koppels. Alle hotels in de Freedom Collection krijgen een extra label “holebi vriendelijk”.

Hiermee komen ze tegemoet aan de vraag van verschillende homo en lesbische koppels die op vakantie niet op de juiste manier benaderd werden. Hotels gaan regelmatig uit van de veronderstelling dat twee mannen of twee vrouwen in aparte bedden slapen.

De reisorganisator zal ook advies geven over welke stranden het beste zijn, welke bars en restaurants en waar ze een holebi getinte uitgangsbuurt vinden.

De bestemmingen bevinden zich in 7 holebi vriendelijke bestemmingen: Gran Canaria, Tenerife, Sitges, Ibiza, Majorca, Mykonos and Lesbos. Sommige zijn enkel voor mannen of enkel voor vrouwen.

Op Ibiza kunnen homo en lesbisdche koppels een burgerlijk partnerschap aangaan, met extra’s zoals vuureters en limousines.

De manager van Thomson Innovation is heel verheugd over deze lancering. Hij ziet duidelijk de nood aan homo en lesbisch vriendelijke vakanties. Drie op de 4 lesbische en homoseksuele koppels vraagt steeds naar homo vriendelijke bestemmingen en verblijven.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 January, 2010 en 6296 keer gelezen.