Black Eyed Peas zangeres mag niet meer biseksueel zijn.In mei van dit jaar kwam Black Eyed Peas-zangeres Fergie, voluit Stacy "Fergie" Ferguson uit de kast als biseksueel. Maar inmiddels is ze nu, na therapie, heteroseksueel en monogaam.

Fergie moest in therapie om de drang om vreemd te gaan onder bedwang te houden. De zangeres maakte er eerder geen geheim van biseksueel te zijn, maar leerde nu naar eigen zeggen dat seks met vrouwen ook vreemdgaan is, en dat ze geen buitenhuwelijkse affaires meer mag hebben, niet met vrouwen, niet met mannen. Fergie is al een tijdje gehuwd met Josh Duhamel.

"Ik ben heel eerlijk geweest met Josh, van bij het begin. Ik vind vrouwen prachtig, ik heb veel plezier gehad met vrouwen en ik schaam me daar niet om. Het probleem is dat ik ook van een man hou. Ik mag dus geen affaires hebben in mijn huwelijk. Dat heb ik geleerd door met mijn therapeut te praten: zelfs al doe ik het met vrouwen, het blijft bedriegen".

Of man lief ook monogaam zal blijven is nog maar de vraag. Recent kwam het huwelijk van de twee onder druk te staan toen een stripster beweerde dat ze seks had gehad met Josh. Hij ontkende met klem en Fergie geloofde.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zangeres Whitney Houston uit de kast als bi-tje.
Zangeres Black Eyed Peas komt uit de kast.
Zangeres Pink uit de kast als biseksueel.

Bron: hln en holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 November, 2009 en 3834 keer gelezen.