Jonge Vlaamse acteur gaat samen wonen met Nederlands vriendje.Timo Descamps, 23, bekend van Steracteur Sterartiest en Spring, en zijn Nederlands vriendje Danny de Jong, 21, zijn toen aan een nieuwe stap in hun relatie. De twee gaan weldra officieel samenwonen. Dat staat te lezen in de nieuwe Dag Allemaal.

Timo (foto rechts) deed lang mysterieus over zijn liefdesleven, maar in juni van dit jaar verscheen hij voor het eerst in het openbaar met zijn vriendje, waarmee hij meteen ook uit de kast kwam als homo. Timo en Danny (foto links) leerde elkaar kennen tijdens de musical 'Kruistocht in Spijkerbroek', waarin ze beide acteerden.

"Danny is een mooie jongen en dat had ik meteen gezien", aldus Timo. "Toch is onze liefde gegroeid. Als ik het nu bekijk, denk ik dat dat misschien wel de sleutel is tot een goede relatie. Vroeger ging ik wel eens halsoverkop voor de bijl voor iemand, maar dat gevoel van verliefdheid was dan meestal na twee maanden al verdwenen."

Timo en Danny speelde al langer met de gedachte om samen te gaan wonen, ook al was de afstand tussen Vlaanderen en Nederland nooit een hinderpaal. Dat kwam vooral omdat Timo veel werk had bij onze noorderburen. Maar nu zijn ze er klaar voor, en rest hen enkel nog een geschikte woning te vinden.

Het koppel hoopt vanaf 1 januari te kunnen gaan samen wonen, en dat zal vermoedelijk wel lukken want ze hebben al een plekje op het oog. "Danny studeert in Tilburg. Wij hebben niet zo ver daarvandaan, maar nog in BelgiŽ, een leuke woonst gezien. Ik ben er zeker van dat ons een mooie toekomst wacht."

Timo woont momenteel nog thuis. "Het is nu al bijna twee jaar dat ik vaak voor langere periodes van huis weg moet. Geleidelijk zijn mijn ouders aan de gedachte gewend dat het tijd wordt dat ik mijn vleugels uitslag. Ik ben alvast niet bang om op eigen benen te staan, samen met Danny. Ik kan alleen niet strijken, dus zal ik voortaan wellicht vaak met een ongestreken hemd rondlopen."

Eerder kon je bij ons lezen:
Vlaams acteur (Timo Descamps) komt uit de kast met zijn vriendje.
Vlaams acteur-zanger Bram Bierkens stelt zijn nieuwe vriendje voor.
Meester-decorateur Pieter Porters en vriend david uit elkaar.
Lins en Evi uit elkaar, lins valt op andere bekende Vlaamse.
Davy Brocatus en man Anatoly samen ontslagen.


Bron: Dag Allemaal.

Dit bericht is gepost op 11 November, 2009 en 12331 keer gelezen.