Zangeres Whitney Houston uit de kast als bi-tje.Volgens Bobby Brown, de ex van Whitney Houston is de zangeres biseksueel. Er gingen al langer geruchten dat Houston een relatie zou hebben met haar assistente Robin Crawford.

Brown verteld dit in zijn autobiografie: 'Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But...' Volgens Brown was zijn huwelijk een dekmantel voor Whitney's biseksuele geaardheid waarover hij verder zegt:

"Ons huwelijk was gedoemd te mislukken. We zijn om de verkeerde redenen getrouwd. Nu besef ik dat Whitney heel andere beweegredenen had om te trouwen dan ik. Haar motief was om haar imago op te schonen, mijn motief was om iemand te hebben die van me hield en die kinderen met me wilde. De media beweerde indertijd dat ze een biseksuele relatie had met haar assistente. Zij was 'America's sweetheart' en zoiets paste niet in haar imago. Het enige dat ze kon doen was trouwen met een man en kinderen krijgen. Dan zou iedereen erover ophouden, of het nu waar was of niet."

Eerder kon je bij ons lezen:
Draagmoeder voor Sarah Jessica Parker is biseksuele rockster.
Zangeres Pink uit de kast als bi-tje.
Miss Jordan is gek van wurgseks met mannen & vrouwen.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 21 October, 2009 en 3915 keer gelezen.