Nieuw Belgisch Party Concept voor Holebi's.17 oktober is de start van een nieuw party concept voor holebi's en friends. Pink Nation Exclusive brengt vanaf dan meermaals per jaar, party's, die plaatsvinden op verschillende locaties in BelgiŽ. Het nieuwe concept is mede in handen van Vlaams zanger en acteur Bram Bierkens.

De eerste editie gaat door in hartje van Antwerpen Centrum in het Horta huis. De exclusieve Art Nouveau zaal op de bovenverdieping van dit huis, vormt het decor voor de eerste Pink Nation Exclusive editie. De prachtige originele Horta spanten geven het hele pand een apart elan.

Indertijd gebruikte architect Victor Horta de spanten om Het Volkshuis in onze hoofdstad te schragen. Na afbraak van het gebouw in de jaren Ď60 lagen ze tot voor kort ergens bij het schroot. Maar inmiddels is er terug een bestemming voor gevonden. Oud en nieuw worden aldus stijlvol verzoend.

Horta staat voor luxe en stijl. Dit zijn ook de ingrediŽnten voor Pink Nation Exclusive! Kortom een exclusive avond vol glitter and glamour met tal van Nationale acts en special guests.

Wil jij ook aanwezig zijn op deze exclusieve VIP party en wil je als eerste je inkomkaart of VIP-arrangement boeken? Ga naar de website en klik tickets, Deze Wedstrijd is lopende tot en met zondag 30 augustus 2009.

Locatie:
Horta
Grand Cafť
Art Nouveau Zaal
Hopland 2
2000 Antwerpen
Plan en meer info op website klik locatie.
Website: Klik hier
Extra:
Management - Boekingen - Evenementen.
All Entertainment
A division of F-active music BV
Telephone: +32 (0) 498 41 16 45
Telephone Office: +32 (0) 14 72 55 02
Fax: +32 (0) 14 72 55 04
E-mail: bram@all-entertainment.tv
Website: www.all-entertainment.tv

Eerder kon je bij ons lezen:
Vlaams acteur-zanger Bram Bierkens stelt zijn nieuwe vriendje voor.


Bron: E-mail aan holebi.info van Bram Bierkens.

Dit bericht is gepost op 25 August, 2009 en 1915 keer gelezen.