Antwerpse holebi website in een nieuw kleedje.Persbericht :
Holebi-beweging van de provincie Antwerpen vernieuwt haar website.


Het Roze Huis Antwerpen lanceerde vandaag om 16 uur haar nieuwe website. De organisatie die de holebi-beweging in stad en provincie Antwerpen vertegenwoordigt, wil met haar site een duidelijker beeld geven van haar aanbod en van haar komende activiteiten. “Vroeger kon je echt verdwalen op onze site en dat kan niet de bedoeling zijn. Nu vind je de weg op www.hetrozehuis.be,” zo vertelt voorzitter Sven Pichal.

Kom meermaals per week kijken!
Op de vernieuwde site zijn er een aantal plekken gecreëerd waar holebi’s en transgenders in onze regio keer op keer nieuwe info kunnen vinden. Zo is er een nieuwsrubriek die we meermaals per week aanvullen en is er voortaan een heldere activiteitenkalender die we dag na dag up-to-date houden.

Duidelijk overzicht van het aanbod van Het Roze Huis!
Het Roze Huis Antwerpen overkoepelt alle verenigingen die werken rond holebi’s en transgenders in de provincie Antwerpen, maar heeft daarnaast ook nog eigen projecten en initiatieven. “Of je nu informatie wil over de wekelijkse holebi-Bib, of over de sportvereniging Active Company of over ons project waarmee we in ouderenvoorzieningen vorming voor het personeel geven, normaal gezien kom je nu in één-twee-drie waar je moet zijn.”, maakt Het Roze Huis zich sterk.

Kinderschoenenfoutjes?
Alles is gecheckt en nog eens nagekeken, maar zoals bij elke vernieuwde website kunnen er hier en daar nog foutjes staan. Als je er zo één opmerkt, laat het ons gerust weten op info@hetrozehuis.be.

Praktisch:
Website: Klik hier
Adres: Draakplaats 1 te 2018 Antwerpen.

Op zoek naar andere Roze Huizen in ons landje: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Veranderingen in Antwerps Holebi-Café.


Bron: Email aan holebi.info van het Antwerpse Roze Huis.

Dit bericht is gepost op 18 August, 2009 en 1869 keer gelezen.