Laatste seizoen The L-Word op komst, op Vijf-Tv.Woensdag 26 augustus start VIJFtv met het zesde en laatste seizoen van de L-Word. De eerste aflevering zal verder gaan waar de seizoensfinale van het 5e seizoen geŽindigd is.

Bedenker en producer Ilene Chaiken over het 6e seizoen en laatste seizoen: "Het is waar voorrecht geweest om deze serie te mogen maken en deze verhalen te vertellen. De personages hebben zolang een deel uitgemaakt van mijn leven en dat van de vele passionele fans van 'The L-Word'. Ik ben dan ook dankbaar om onze reis, die we samen gemaakt hebben, in schoonheid te beŽindigen."

Lesbische liefdes, lusten en levens passeren steeds de revue in The L-Word. Hoewel men dit keer, bij de aanvang van het nieuwe seizoen begint met pijn en smarten zal de serie toch nog steeds veel lesbische kijkers trekken. Het laatste seizoen start met de dood van Jenny.

De lesbische en biseksuele vriendinnengroep is niet alleen zwaar onder de indruk, ze beseffen allemaal dat de moordenaar een van hen kan zijn. Waarom en hoe werd Jenny vermoord? Flashbacks van de voorbije maanden moeten de puzzelstukken samen brengen. Opmerkelijke gastrollen worden dit laatste seizoen vertolkt door actrices Lucy Lawless, Elizabeth Berkley en Cybill Shepherd.

De eerste aflevering gaat dus verder waar de seizoensfinale van het 5e seizoen geŽindigd is. Het spontane, onstuimige moment van Shane met Nikki zorgt voor een breuk met Jenny. Shane tracht zich te verontschuldigen bij Jenny die haar wil buitengooien. Jenny biecht op haar beurt ook iets belangrijk op dat verstrekkende gevolgen zal hebben. Bette en Tina worden erg zenuwachtig wanneer Angela plots hoge koorts heeft. Alice en Tasha weten niet goed of ze moeten samenblijven of uiteen gaan. Helena en Kit feesten als de nieuwe eigenaars van de club HIT! Iedereen is in schok wanneer Jenny vermoord wordt teruggevonden. De politie start meteen een onderzoek.

Het zesde en laatste seizoen van 'The L-Word', vanaf woensdag 26 augustus om 23.30 uur wekelijks op VIJFtv.

Mee praten over dit onderwerp: Klik hier


Bron: tv-visie.be

Dit bericht is gepost op 13 August, 2009 en 1975 keer gelezen.