Anne De Baetzelier en Martine Prenen smeken Marianne Dupon.Het is een spijtige zaak, maar in Dag Allemaal gaat het deze week opnieuw over het getouwtrek tussen de ouders van de recent overleden zangeres en presentatrice Yasmine en ex Marianne Dupon inzake de kleine Ella Louise, die Yasmine's ouders naar eigen zeggen niet meer mogen zien. Een korte samenvatting van het verhaal uit Dag Allemaal.

'Neem Yasmine's ouders hun kleinkind toch niet af', smeekt Anne De Baetzelier (foto links) in de Dag Allemaal van deze week. Ook Martine Prenen (foto rechts), die eerder opkwam voor Marianne, smeekt nu dat Ella Louise toch nog bij de ouders van Yasmine mag komen.

In eerst instantie hoopten Yasmine's familie en die van haar ex-vrouw Marianne Dupon, bij elkaar steun te vinden, maar van die samenhorigheid kan geen sprake meer zijn. Want ondertussen is het wel duidelijk dat zelfs 'heel veel' niet genoeg zal zijn om de families Rens en Dupoon met elkaar te verzoenen. Dat is wel duidelijk nu Yasmine's moeder Antia en vader Walter de schuld aan hun dochters dood voor een groot deel bij Marianne leggen. Yasmin's moeder verwijt Marianne een totale desinteresse in Yasmine's hartenpijn toen het koppel uit elkaar ging. Volgens haar heeft deze Yasmine meermaals bedrogen met een andere vrouw.

Vader Dupon wil niet reageren. Het enige wat hij in Dag Allemaal zegt is: "Wel wil ik vertellen dat door dit alles mijn dochter Marianne serieuze psychische problemen heeft. Dat houdt mij nu heel erg bezig."

Martine Prenen, Yasmine's ex-collega bij de 'Rode Loper' op de vrt, en bovendien goede vriendin van wijlen Yasmine, laat weten erg aangedaan te zijn door de pijnlijke situatie zoals die nu is ontstaan. Enkele dagen voor haar overlijden logeerde Yasmine bij Martine waardoor ze naar eigen zeggen weet hoe diep de zangeres aan het einde van haar leven zat. Eerder kwam ze nog op voor Marianne en riep ze in de media laat haar toch met rust. Nu is ze alleen maar aangedaan en wil ze verder niets kwijt.

Een andere vriendin van Yasmine is Anne De Baetzelier. De zangeres was de meter van Annes jongste zoon Vincent. Anne wilde wel haar mening kwijt in de nieuwe Dag Allemaal. "Het kan toch niet dat de zo al vreselijk getroffen ouders van Yasmine hun kleindochter niet meer kunnen vastpakken. Dit is een onrecht dat we niet luid genoeg kunnen veroordelen.

Yasmine's ouders geven nu de schuld aan Marianne dat hun dochter dood is. Wat de zaak alleen maar moeilijker maakt. "Dat denk ik ook", zegt De Baetzelier. "Weet je, de moeder van Yasmine zegt dat Marianne haar dochter meermaals heeft bedrogen met een andere vrouw. Wel ik denk niet dat Yasmine zou hebben gewild dat zoiets openbaar zou worden. Maar anderzijds begrijp ik haar ouders wel, ze zijn wanhopig op zoek naar het waarom dat hun dochter dood is. We kunnen alleen maar hopen dat beide families elkaar toch nog terugvinden. Ik denk dat Yasmine niets liever zou willen dan dat." De rest en het volledige verhaal kan u lezen in de Dag Allemaal van 11 augustus.Bron: Dag Allemaal en holebi.info

Dit bericht is gepost op 12 August, 2009 en 29255 keer gelezen.