Davy Brocatus en man Anatoly samen ontslagen.Sterren op de Dansvloer jurylid Davy Brocatus, 37, en zijn echtgenoot Anatoly Nefedov, 32, hebben tegelijk tijdig hun werk verloren. In Dag Allemaal blikken ze terug op een ongelukkige week.

Na bijna drie jaar werd Anatoly ontslagen als verkoper, en na ongeveer evenveel tijd kwam er een einde aan Davy's job als parlementair medewerker van Open Vld'er Ludo van Campenhout.

"Anatoly en ik zijn beide ons werk kwijt vanwege herstructureringen, mede door de crisis. Een erg spijtige zaak. Maar we gaan nu eerst op reis naar Rusland om het doopfeest van Anatoly's petekind bij te wonen. Hoe het daarna verder moet met ons, is nog niet duidelijk. De kans bestaat dat ik mij meer op mediawerk ga storten of beginnen Antatoly en ik een dansschool," aldus Davy.

Dat beide heren nu zonder werk zitten betekent hun ontslag een serieuze streep door de rekening, want het koppel was van plan een eigen huis te gaan kopen. "Dat plan moeten we nu wel vergeten. Heel spijtig. Maar gelukkig zorgt deze tegenslag niet voor een relatiecrisis," zegt Davy in Dag Allemaal.

Nu Anatoly voorlopig moet gaan stempelen komt er meer tijd vrij voor zijn deelname aan de wedstrijd 'So You Think You Can Dance', die vanaf eind september door vtm zal worden uitgezonden. 'Toch maken wij ons geen illusies, de kans dat Anatoly gaat winnen is heel klein, want in de danswereld ben je als je dertigplusser bent al te oud om écht carrière te maken. Maar we blijven positief, er staan ons zeker nog mooie dingen te wachten.Bron: Dag Allemaal.

Dit bericht is gepost op 11 August, 2009 en 6400 keer gelezen.