Hoe homo's in Nederland worden genezen + filmpje en gebed.Nederland: Recent konden tijdens een evangelische dienst van de evangeliegemeente 'De Deur', in het zogeheten Tentencampagne 2009 op het Chassťveld in Breda, ook homo's terecht om zich te laten 'bekeren van hun zonde', lees om hetero te worden.

Ruim duizend mensen woonden afgelopen weekend de genezingsdienst bij. Je kon er 'geholpen' worden aan ziektes zoals kanker, sportblessures laten behandelen maar ook 'gewoon' om je af te laten helpen van je homo of lesbische geaardheid.

Een van de 'patiŽntení die zich liet 'behandelen' was GayKrant Jongerenverslaggever Mark Wagemakers, tevens schrijver van het Roze Boekje. Terwijl sommige deelnemers verklaarden dat ze getuige waren van een wonder, merkten anderen helemaal niets. Een van de gehealden claimt dat hij plotseling weer kon horen en een lamme liep na afloop strompelend van het toneel.

De dienst werd geleid door Wayman Mitchell, oprichter van de Amerikaanse kerkorganisatie Christian Fellowship Ministries. De dienst stond aangekondigd als 'Nog steeds geneest GOD!' en het maakte niet uit van welk geloof je was, er gingen wonderen gebeuren. Voordat het zover was werd er eerst gecollecteerd.

Mark Wagemakers liet weten dat hij homo is en vroeg of God dat kon aanvaarden. In een Ďgebedí probeerde een van de voorgangers hem vervolgens te veranderen door zin voor zin een tekst voor te zeggen die Mark moest herhalen. Dit werd door een vriendin van Mark gefilmd. (Link onderaan het gebed). Het gehele verslag van Wagemakers komt binnenkort in de papieren versie van de Gay Krant. (ook te koop in BelgiŽ).

De letterlijke tekst van het gebed is:

Vergeef me van al mijn zonden
Ik bekeer me van deze zonde
Ik vraag U Heer
Om in mijn hart te komen wonen
Verander mij
Maak van mij een nieuw mens
Een nieuwe schepping
Het oude is voorbij gegaan, het nieuwe is gekomen
Vul mij Heer, met Uw Heilige Geest
Raak mij aan, God
Op dit moment
Ik dank U Jezus
Voor Uw genade, voor Uw vergeving
En ik bid, U Heer,
Dat U mij gaat helpen, dat U mij gaat verlossen van deze gevoelens
In naam van Jezus, ik dank U Heer
Dat U mijn gebeden verhoort, in Jezusí naam
Amen.

Filmke: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Homo, lesbisch of hetero worden kan dat?
Nederland: Homo's krijgen wordt weer hetero therapie.
Nederland: Ik ben genezen van hiv door te bidden, ook homo's kunnen genezen.
Gesprek met een Nederlands homo en aids genezer.

Bron: gk.nl

Dit bericht is gepost op 10 August, 2009 en 4722 keer gelezen.