Vlaams acteur-zanger Bram Bierkens stelt zijn nieuwe vriendje voor.Begin dit jaar kwam zanger en acteur Bram Bierkens (foto) uit de kast als homo. Bierkens werd vooral bekend als deelnemer aan het programma Toast Kannibaal. Inmiddels heeft hij de liefde van zijn leven gevonden die hij voorstelt in de nieuwe Dag Allemaal.

Bierkens, 22, heeft zijn geluk gevonden bij wereldkampioen handboogschieten Dennis Ivan, 18. Het koppel leerde elkaar drie maanden geleden kennen, toevallig en dan nog via internet.

Bram is volop bezig met het opstarten van een tv-programma voor holebi's en toen hij daarvoor op zoek ging naar holebi-jongeren kwam hij terecht op het profiel van Ivan. Al snel bleek het tussen de twee te klikken en sinds dien zijn ze een koppel.

Voor Bram was het na zijn breuk met zijn vorige vriend Harry, niet vanzelfsprekend om opnieuw een relatie te beginnen. Naar eigen zeggen was hij er twee jaar depressief van en ging in therapie. "Maar dankzei Ivan heb ik mijn depressie overwonnen. In hem heb ik iemand gevonden met wie ik diepzinnige gesprekken kan voeren. Hij is mooi van binnen en mooi vanbuiten".

Voor Ivan was het dan weer niet makkelijk om met zijn geaardheid en nieuwe vriendje naar buiten te komen. Want in de sportwereld is het niet zo vanzelfsprekend om uit de kast te komen. "Ik wil deelnemen aan de Olympische spelen en ga proberen opnieuw wereldkampioen te worden. Voor mijn carrière is het misschien beter om verstoppertje te spelen, maar om mijn liefde voor Bram te tonen, verkies ik open kaart te spelen." Het gehele verhaal en de foto's kan je lezen en bekijken in de nieuwe Dag Allemaal van 4 augustus.

Eerder kon je bij ons lezen:
Nieuw holebi programma op JIM.
Ex-toast kannibaal deelnemer Bram Bierkens uit de kast.
Vlaams acteur komt uit de kast met zijn vriendje.

Bron: holebi.info en de papieren versie van weekblad Dag Allemaal 4 Aug 09.

Dit bericht is gepost op 04 August, 2009 en 6102 keer gelezen.