Antwerpen: Finissage met holebi tekeningen van Bob Torfs 9 Aug.Alles moet weg. En daarom is er op zondag 9 augustus in het Antwerpse Roze huis een Finissage. Met daarbij een tentoonstelling van de de tekeningen van Bob Torfs. Het zijn 75 dolkomische en absurde, holebi-getinte tekeningen die Bob Torfs maakte in opdracht van de Magneet, het tijdschrift van het Roze Huis.

De originele exemplaren worden verkocht aan € 20 het stuk en de helft van de opbrengst is voor het Roze Huis. Vermits het om een finissage gaat ( het einde van de tentoonstelling) mag ieder die er een koopt deze ook direct mee naar huis nemen.

Er loopt ook nog een wedstrijd tot het einde van de finissage, waarvan de winnaar een tekening mag uitkiezen. Voor wie de tentoonstelling op voorhand wil bekijken, om zijn keuze te maken, dit kan elke dag tijdens de openingsuren van Café Den Draak, op de eerste verdieping.

Finissage: Alles moet weg. Met een hapje en drankje op zondag 9 augustus 2009 om 15u in de Grote Zaal ( eerste verdieping) van Het Roze Huis - Draakplaats 1 - 2018 Antwerpen. Alle dagen open vanaf 12u.

Eerder kon je bij ons lezen:
Holebi poëzie- en fotografiewedstrijd op komst.

Bron: hetrozehuis.be

Dit bericht is gepost op 29 July, 2009 en 3264 keer gelezen.