Jonge boy band zanger komt uit de kast.Duncan James (foto), lid van de boyband Blue is zopas uit de kast gekomen als biseksueel. "Ik ben biseksueel en heb relaties met mannen en vrouwen gehad", vertelt Duncan aan News of the World. "En ik schaam me nergens voor."

De zanger liet verder weten dat hij het beu is zich anders voor te doen dan hij werkelijk is. "Ik droeg een geheim met me mee en daar had ik meer dan genoeg van. Nu ben ik begin dertig, ik weet wie ik ben en ik ben er trots op. Ik wil me niet langer verstoppen."

De andere Blue-leden, zijn streng katholieke moeder en zijn ex-vriendin Claire (met wie hij een dochtertje van vier heeft) reageerden goed op het nieuws. "Er ligt nog steeds een taboe op biseksualiteit, maar ik ben honderd procent gelukkig met wie ik ben. Ik ben er klaar voor om eerlijk te zijn. Tegenover mezelf en tegenover alle fans."

De groep Blue was een boysband uit het Verenigd Koninkrijk ze waren populair van 2002 tot 2004. In 2009 besloten de jongens opnieuw samen te komen. Deze zomer beginnen ze aan een grote comeback in Groot-BrittaniŽ, De band bestaat uit Duncan James, Antony Costa, Simon Webbe en Lee Ryan. Hun eerste singel: All Rise" werd meteen een grote hit met 2,9 miljoen verkochte exemplaren.

In 2003 bracht Blue samen met Elton John diens oude hit "Sorry seems to be the hardest word" uit 1976 uit. Het nummer stond op nummer 1 in: Groot-BrittanniŽ, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Amerika, Ierland, ItaliŽ, AziŽ, China en Japan. Het laatste album van Blue dateert van 2004 en bevat al hun grootste hits.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ricky Martin weer in de kast.
Zangeres Black Eyed Peas komt uit de kast.
Zangeres Pink eindelijk uit de kast.
Actrice Kelly McGillis uit de kast.
Rock zanger had vijf jaar relatie met een man.

Bron: telegraaf.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 13 July, 2009 en 4161 keer gelezen.