Film van Paul de Leeuw weldra op dvd.In februari van dit jaar won de film Spion van Oranje van en mét Paul de Leeuw een Gouden filmprijs gewonnen. En nu is er al de langverwachte DVD van de komische film.

Op 11 juni verschijnt Spion van Oranje op DVD. Met onder andere Paul de Leeuw, Jennifer Hoffman en Najib Amhali. Van de makers van Alles is Liefde en Vet Hard.

Het verhaal: Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. Francois moet de plaats van zijn broer, Bruno, innemen om hem te stoppen. Bruno beraamt plannen om Nederland te vernietigen en Francois moet zich ontpoppen tot redder des vaderlands. Hij wordt in deze missie bijgestaan door geheimagenten Mustafa en Lena. Het is echter nog maar de vraag of Francois zelf niet meer schade aanricht dan zijn broer.

Met in de hoofdrollen: Paul de Leeuw, Najib Amhali en Jennifer Hoffman en daarnaast rollen voor Nelly Frijda, Plien van Bennekom, Fred Goessens, Hans Kesting en cameo's van veel bekende Nederlanders.

Normale prijs: € 19,95
Nu: € 14,95 via de telegraaf shop: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw komt met nieuwe show na definitief einde van Mooi Weer de Leeuw.
Gouden Film prijs voor Paul de Leeuw film.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 11 June, 2009 en 2624 keer gelezen.