Duitse homo pinguins worden papa.Duitsland. Een homo pinguïn koppel dat leeft in de zoo van Duitsland heeft een ei uitgebroed dat door andere pinguïns was verstoten. Ze voeden dit pinguïn kuiken nu op als hun eigen kind. In deze zoo leven 4 homo pinguïn koppels.

Dit homokoppeltje, Z en Vielpunk, kregen het ei overhandigd door de verzorgers van de Bremerhaven zoo. De baby pinguïn is 4 weken oud en krijgen vis pap gevoerd door hun papa's. Het kleintje stelt het goed, maar heeft nog geen naam gekregen omdat het geslacht nog moet bepaald worden.

In 2006 werden er 4 Zweedse pinguïns geïmporteerd om de 3 andere homo pinguïn koppels te verleiden, om zo hun seksualiteit te testen. De homokoppels werden uiteen getrokken en werden een voor een voorgesteld aan een vrouwelijke pinguïn. De mannetjes zorgden er voor dat ze terug verenigd werden met hun mannelijke partner.

In 2008 was er een ander homo pinguïn koppel dat vader wou worden. Zij wisselden eieren in voor stenen, om zo de mogelijkheid te hebben om een ei uit te broeden.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 June, 2009 en 3736 keer gelezen.