Paul de Leeuw komt met nieuwe show.Nederland: Paul de Leeuw is klaar met de wensen in zijn Mooi! Weer de Leeuw show en komt daarom in het najaar terug met een nieuw programma: 'Lieve Paul'.

De presentator liet dit gisteren zelf weten tijdens de laatste aflevering van Mooi! Weer de Leeuw. Volgens hem is het nu genoeg geweest, maar toch zal Mooi! Weer de Leeuw niet helemaal in de kast verdwijnen. We zullen vanaf nu niet meer wekelijks kunnen genieten van de show maar dat wil niet zeggen dat het programma nooit meer te zien zal zijn. Vanaf nu zal Mooi! Weer de Leeuw alleen nog verschijnen op speciale momenten, zoals met Oud & Nieuw, op voorwaarde dat er tegen die tijd nog voldoende wensen zijn.

In het nieuwe programma komen geen wensen aanbod, al kunnen mensen wel nog steeds mailen. "Je kan nog steeds mailen en zeggen wat je wil, maar meer meningen en niet 'Mag ik dit of dat alsjeblieft'. Volgens Paul rekenen mensen er teveel op dat ze daadwerkelijk krijgen wat ze vragen.

Lieve Paul moet een programma worden dat draait om het initiatief van de kijker, zo is er een boze Cliniclown in de uitzending, zoeken de programmamakers travestieten die Wipeout willen spelen en worden er mensen gezocht die een lans willen breken voor de zwarte Suzuki Swift om de auto weer positief op de kaart te zetten.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw doet het met Cor Bakker.
Paul de Leeuw komt met homotalkshow.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 31 May, 2009 en 3254 keer gelezen.