Weldra is het weer tijd voor NaviGAYtion (27 juni).“NaviGAYtion” een vaste waarde in de Europese Gay scène:
Door het succes van de voorbije 5 edities kon een zesde NaviGAYtion natuurlijk niet uitblijven. Zaterdag 27 juni 2009 wordt dan ook de hoogdag voor alle partyminnende holebi’s die weer massaal zullen komen feesten op het Antwerpse Steenplein en op een tiental varende partyschepen op de Schelde.

NaviGAYtion is een evenement geworden met internationale uitstraling met bezoekers uit heel de wereld. Vanuit de ganse gay gemeenschap kijkt men dan ook telkens met veel belangstelling naar dit Antwerps initiatief uit .

Zelden worden de mogelijkheden van een stad zo geïntegreerd in een Holebi-evenement als in Antwerpen. Het festivalterrein (Steenplein) ligt aan de Schelde, in de schaduw van het historische Steen, midden in de stad, op nauwelijks enkele minuutjes wandelen van de Grote Markt en de kathedraal. Op de rivier zullen een 10 tal party schepen aan en afvaren met gays en lesbians feestend op de beats van de beste dj’s.

Prestigieuze gayconcepten uit binnen en buitenland vaardigen hun resident dj’s af naar NaviGAYtion om het beste
van hun kunnen te horen te geven aan de duizenden bezoekers van dit unieke event. Als NaviGAYtion om middernacht haar poorten sluit en de laatste boten aangemeerd zijn, gaat het feest onverminderd verder in de vermaarde Red&Blue en in de talrijke gay bars en cafés die de Scheldestad rijk is.

NaviGAYton chartert een tiental schepen bij de Antwerpse rederijen Flandria en Baeck voorzien van een Dj booth en geluidsinstallatie. Deze schepen worden gehost door bekende Gayconcepten elk met hun eigen stijl van muziek en animatie. Al feestend vaart het publiek op de Schelde voor de Antwerpse rede. Elk uur leggen deze schepen aan bij het ponton en kan de bezoeker van boot wisselen of verder feesten op het festivalterrein.

Ook op het Steenplein wordt voor de nodige ambiance gezorgd. Het hoofdpodium wordt bemand door de resident dj’s van Red&Blue. Infostands, catering en diverse animaties vullen het middenplein. Zo zal ondermeer BMW er zijn nieuwste modellen van motoren komen voorstellen en kan men er zelfs proefritten maken. Voor de durver is Benji-Fun er met haar spectaculaire attracties en de bekende kapsalons ‘De Client’ voorzien je van een nieuw
kapsel. Voor onze lesbische bezoeksters is er een Lady’s terrace.

Drag Queens, dansers, steltenlopers en straatanimaties zorgen voor de nodige kleur. Het Lounge en Fashion gebeuren wordt verzorgd door holebi Popi Cafe en David Mayer Naman. Hier kunnen de bezoekers even relaxen met wat rustigere muziek en genieten van een fashionshow aangeboden door David Mayer Naman.

Voor het tweede jaar op rij is ook MediaMarkt partner van NaviGAYtion. De grootste Europese keten gespecialiseerd in multimedia kiest niet toevallig voor deze partnership en versterkt hierdoor duidelijk zijn imago in deze specifieke doelgroep.

Overnachtingen: In samenwerking met hotels uit de stad worden hotelarrangementen aangeboden in verschillende prijscategoriën. NaviGAYtion werkt ook dit jaar samen met de volgende hotelpartners:
• Hilton Hotel
• Holiday Inn Express
• Radisson SAS Park Lane Hotel
• DEMA Hotels
• Astrid Park Plaza
• Golden Tulip Antwerp Centre
De hotels worden opgenomen in alle communicatie.

PRAKTISCH
Datum : Zaterdag 27 Juni 2009
Open : 15.00u tot middernacht
Publiek: Gay Mannen en vrouwen + 18
Inkom: € 15 ( tickets enkel aan de inkom van het festival. Géén voorverkoop)
Afterparty: Red & Blue, Lange Schipperskapelstraat 11-13, Antwerpen.
Bereikbaarheid: In het historische centrum van Antwerpen,
Op enkele minuten wandelen van Metrostation Groenplaats.
Autoparkings op de Scheldekaaien en de overdekte parkings in de onmiddellijke omgeving.
Busparking op kaai 22
Op de site www.navigaytion.be vindt U de verschillende routes en de
mogelijkheden vanuit het buitenland.
Organisatie: vzw Gay Antwerp.
Meer info en programma: Klik hier


Bron: E-mail aan holebi.info van NaviGAYtion.

Dit bericht is gepost op 19 May, 2009 en 3749 keer gelezen.