Zangeres Black Eyed Peas komt uit de kast.Black Eyed Peas-zangeres Fergie is zopas uit de kast gekomen als biseksueel. In een interview met The Sun liet de zangeres weten dat ze af en toe ook wel eens op een vrouw valt en er ook al eens mee experimenteerde.

Stacy "Fergie" Ferguson, 34, trouwde in januari van dit jaar met acteur Josh Duhames vertelde in een interview dat de volgende videoclip die uitkomt voor het nummer 'I got a feeling' in dat verband erg interessant is omdat er actie tussen haar en andere vrouw in te zien is.

"Ik ontmoette de meiden vlak voordat we die scène deden. Ze waren beeldschoon. Ze waren lekker," aldus de zangeres. Die zichzelf verder niet lesbisch wil noemen omdat ze nog nooit een vaste vriendin heeft gehad.

The Black Eyed Peas is een Amerikaanse hiphop-band uit Los Angeles. De doorbraak kwam met Elephunk, hun derde album, dat werd uitgebracht in 2003. Op dit album zong Stacy "Fergie" Ferguson voor het eerst mee, ze verving achtergrondzangeres Kim Hill en is vanaf toen een vast lid van de groep.

Eerder kon je bij ons lezen:
Draagmoeder voor Sarah Jessica Parker is biseksuele rockster.
Zangeres Pink eindelijk uit de kast.
Actrice Kelly McGillis uit de kast.
Rock zanger had vijf jaar relatie met een man.

Bron: rtl.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 May, 2009 en 4757 keer gelezen.