Draagmoeder voor Sarah Jessica Parker is biseksuele rockster.De draagmoeder voor actrice Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick (foto) is een biseksuele rockster die al eerder zwanger was voor een homo koppel. Michelle Ross is nu zwanger van een tweeling die ze na de geboorte zal afstaan aan Parker en Broderick.

Ross is nog maar 26 en haar daden zorgen voor veel kritiek. Volgens haar ex-man, Joseph Erker zou ze haar eigen zoon verwaarlozen om de kinderwens van anderen te vervullen. Volgens hem ziet ze haar zoontje zelden maar heeft ze daarbij volgens hem wl tijd om voor anderen kinderen te krijgen. Ross en Erker scheidden in 2006 en hij kreeg het hoederecht over de nu vierjarige Brayden.

Op haar MySpace pagina verteld Ross dat ze eerder al eens een baby verloor. Daarnaast streed ze ook tegen het levensgevaarlijke syndroom van Guillain-Barre terwijl ze zwanger was en nog op school zat. Bij het syndroom valt het immuunsysteem de zenuwen aan. Ross wil niet bevestigen of ze inderdaad draagmoeder is voor het sterrenkoppel.

Meer nieuws klik Home.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 07 May, 2009 en 3004 keer gelezen.