Yasmine en Marianne gaan scheiden.Zangeres en presentatrice Yasmine, 37, en haar partner Marianne Dupon, 38, gaan na zes jaar huwelijk scheiden. Dat is te lezen in de nieuwe Dag Allemaal. Dupon werd bekend als winnares van het televisieprogramma 'De Mol'.

Het koppel was bijna acht jaar samen waarvan zes jaar gehuwd. De reden van de breuk is niet duidelijk. Het was Marianne destijds die rust bracht in het turbulente liefdesleven van Yasmine. Die eerst een relatie met een man, namelijk met acteur Dieter Troubleyn en kort daarna met presentatrice Alexandra Potvin.

"De hele wereld mag weten dat ik in de zevende hemel ben", verkondigde Yasmine toen. "Marianne is de liefde van mijn leven. Wat ik voor haar voel, heb ik nog nooit voor iemand gevoeld. We hebben allebei al heel wat meegemaakt en we proberen er nu samen iets moois van te maken."

Drie jaar geleden werd Marianne zwanger en als presentatrice van 'De Rode Loper" maakte Yasmine zelf het nieuws bekend. In maart 2007 beviel Marianne van een dochtern, Ella Louise. Voor Yasmine was dit haar eerste kind, Marianne had al een tweeling Felix en Max, die inmiddels negen zijn.

Meer nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Slechts vijf procent homo/lesbi huwelijken ontbonden in ons landje.Bron: demorgen.be

Dit bericht is gepost op 28 April, 2009 en 7065 keer gelezen.