Rock zanger had vijf jaar relatie met een man.Gavin Rossdale (foto links), Brits voormalig zanger van de post-grunge rock groep Bush, had in de jaren tachtig een relatie met de androgyne Britse zanger Marilyn (foto rechts). "Gavin was de liefde van mijn leven. "We waren vijf jaar samen, maar het leek wel veertig jaar," aldus de inmiddels 46-jarige Marilyn.

In 1995 schreef Boy George in zijn biografie: 'Take it Like a Man' dat Gavin, 43, een relatie heeft gehad met Marilyn. Dat werd toen door beide mannen ontkent. Maar zanger Marilyn wiens echte naam Peter Robinson is, zegt nu dat hij daar toen over gelogen heeft om zijn carrière en die van Rossdale geen schade te berokkenen.

Maar Rossdale zelf ontkent. "Ik had geen relatie met Marilyn. We waren en zijn nog altijd goede vrienden. George Michael denkt dat iedereen homo is."

George houdt echter voet bij stuk en stelt: "Rossdale smeekte me in mijn boek geen details prijs te geven over zijn relatie met Marilyn. Bush was toen aardig om weg om het sterrendom te betreden en Gavin kwam bij me thuis om te smeken dat ik zou zwijgen over hem en Marilyn. Ik heb een en ander geschrapt, maar ik wilde niet liegen. Ik denk zelfs dat Marilyn zijn breuk met Gavin nooit te boven is gekomen."

De Britse post-grunge rock groep Bush scoorde vooral grote successen halverwege de jaren negentig. Rossdale is gehuwd met Gwen Stefani. Hij heeft twee zonen en een dochter uit een vorige relatie.

Eerder kon je bij ons lezen:
Heavy Metal zanger wil dat fans uit de kast komen.


Bron: demorgen.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 April, 2009 en 6208 keer gelezen.