Anale verkrachtingen in Irak voor homosIrak. Al-Arabiya, een medianetwerk dat gevestigd is in de Verenigde Arabische Emiraten, heeft rapporten ingediend waarin sprake is van nieuwe marteltechnieken die ervoor zorgen dat homo’s gedood worden.

Het IGLHRC, ‘The International Gay and Lesbian Human Rights Commission’ en ‘Human Rights Watch’ hebben een aanvraag gedaan bij de VN om zo snel mogelijk een onderzoek in te stellen, om te achterhalen of deze rapporten de ware feiten weergeven.

De technieken die zouden gebruikt worden zijn verschrikkelijk. Militanten uit Irak zouden gebruik maken van een extreem sterke lijm, die wanneer hij met huid in contact komt enkel kan verwijderd worden door te opereren. De lijm wordt ingespoten in de anus van de persoon van wie ze denken dat hij homo is en die de anus dus volledig afsluit.

Daarna geven ze hun slachtoffers een drankje dat diarree veroorzaakt, maar doordat de anus afgesloten is, leidt dit tot de dood. Van deze technieken circuleren er filmpjes opgenomen met gsm.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 April, 2009 en 3536 keer gelezen.