Ex-toast kannibaal deelnemer Bram Bierkens uit de kast.Bram Bierkens, 21, zanger en ex-toast kannibaal deelnemer komt openlijk uit voor zijn homoseksuele geaardheid. Met zijn outing hoopt hij jongeren van vandaag een hart onder de riem te steken.

"Schaam je er niet voor en verstop je homo, lesbische of biseksuele geaardheid niet. Ongeacht wat je ouders, vrienden of familie denken," zegt Bierkens.

Het nieuwe managementbureau van Bierkens laat in een persbericht weten dat de jonge artiest een fiere homo is. "Bram werd zich bewust van zijn homo zijn. Hij leerde een jongen kennen uit West-Vlaanderen, maar helaas werd al snel duidelijk dat de relatie ook een keerzijde had." Het was niet eenvoudig voor het jonge koppeltje om de relatie in stand te houden, want door Bram zijn carrière als artiest, de talrijke vrouwelijke fans en zijn hetero imago dat door zijn vorige management was opgebouwd, werd het moeilijk om er voor 100 procent voor te gaan."

"Het was voor Bram's partner dan ook niet makkelijk om mee te draaien in dat circus. De situatie zorgde drie weken geleden, na een relatie van twee jaar, voor een breuk tussen Bram en zijn 19-jarige vriendje Harry." Volgens het persbericht komt Bierkens openlijk uit de kast om alle twijfelende en onzekere jongeren te steunen. "Bram weet dat het voor veel holebi jongeren van zijn leeftijd moeilijk is om er voor uit te komen. Hierdoor besloot hij openlijk te zijn over zijn eigen geaardheid en daarmee andere jongeren een hart onder de riem te steken."

Bierkens liet zelf nog weten te onderstrepen dat er niets mis is met homoseksualiteit. "Aan homo, biseksueel of lesbisch zijn is niets verkeerd. Ik wil iet zoals Get Ready, Christoff en vele andere BV's pas na jaren uit de kast komen en heel de tijd mijn persoonlijkheid verstoppen. Ik ben wie ik ben en ik kom daar nu graag voor uit."Bron: hbvl.be

Dit bericht is gepost op 23 January, 2009 en 7518 keer gelezen.Reageer op dit bericht: