Idool ster uit de kast als homo en op cover magazine met pasgeboren zoontje.USA: Recent kwam de populaire Amerikaanse Idool Clay Aiken (foto) uit de kast als homo. De zanger deed zijn coming out nadat hij met zijn pasgeboren zoontje op de cover van People magazine (foto) was verschenen.

Aiken werd erg populair tijdens zijn deelname aan de Amerikaanse versie van Idols, en dit omwille van zijn jongensachtige uiterlijk en zijn omarming van de Christelijke waarden. Zijn deelname leverde hem enkele miljoenen verkochte cd's op.

Korte tijd later kwam pornoster John Paulus met het nieuws dat hij ooit seks had met Aiken. En weer een tijdje later verklaarde de 29-jarige Aiken in People magazine dat hij niet langer zijn seksuele geaardheid wil verbergen. "Ik kan mijn zoontje niet opvoeden in een sfeer van liegen en bedriegen".

Aiken staat momenteel op Broadway in de Monty Python musical Spamalot. Vier jaar geleden vertelde hij het al aan zijn moeder dat hij homo is. Zijn zoontje werd op 8 augustus geboren na een reageerbuisbevruchting.

Bron: showbiznewz.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 September, 2008 en 2986 keer gelezen.