Je leest:

Nederlandse holebi's aangevallen door liberale homo's.De Nederlandse site van de Gay krant werd afgelopen weekend slachtoffer van een kraker. Wanneer je op de site kwam en wat doorklikte, of wanneer je een reactie bij een bericht wilde plaatsen, kreeg men een pop up met daarop de tekst: 'Pas op! Wees terughoudend met reageren op dit forum! Alles wat u schrijft kan tegen u worden gebruikt! De Christenunie waakt immers ook over UW zeden!"

De Gay krant website redactie dankte alvast de hakker en grappenmaker, omdat het hen duidelijk maakte dat de beveiliging van hun site nog beter kan en moet, waar vanaf nu dan ook hard aan gewerkt wordt.

De krakers van hun kant lieten ook een reactie na, en verklaarden waarom ze hun actie voerden, de actie werd opgeist door een anonieme gebruiker en in een mail aan de Gay krant redactie schreef hij:

'De kraakacties en overige verstoringen welke afgelopen nacht en vanochtend het forum van de Gay Krant-site hebben geteisterd, worden bij deze door ons opgeëist. Wij vertegenwoordigen een groep zeer verontruste liberale homo's, die niet langer konden toezien hoe de redactie zich steeds verder liet inpalmen en voor het karretje van de christenlobby heeft laten spannen. De vorige week, ongetwijfeld naar aanleiding van klachten en druk van "Christenhomo", ingevoerde censuurknop (het zogenaamde "knopje van Ichtus") was voor ons het absolute dieptepunt. Daarom hebben wij ons genoodzaakt gezien onze cyberkrachten te bundelen, om zo de redactie duidelijk te maken dat de vrijheid van het woord het altijd zal blijven winnen van de censuur.

De Gay Krant heeft altijd bekend gestaan om haar open, sociale, maar vooral ook strijdvaardige karakter en opvattingen. Wij roepen de redactie daarom met klem op om haar principes (opnieuw) gestand te doen houden, en niet te zwichten voor de religieuze terreur welke ons land thans overspoelt en die deze keer absoluut niet uit islamitische hoek afkomstig is. Het verwijderen van ronduit onbeschofte reacties, ook tegenover christenen, juichen ook wij uiteraard toe. Het op verzoek van elke willekeurige malloot zomaar verwijderen van onwelgevallige bijdragen aan het forum verwerpen wij echter resoluut.Blijf waakzaam - wij blijven dat ook! Overigens zullen wij onze acties per direct weer stoppen. Was getekend: Actiegroep "Homo's Tegen Censuur".

De redactie van de Gay krant liet hierop weten:

De redactie is blij met het compliment dat volgens de hacker de Gay Krant altijd bekend heeft gestaan voor zijn (de krant is een mijnheer) open, sociale, maar vooral ook strijdvaardige karakter en opvattingen. We kunnen alle lezers verzekeren dat we blijven streven die waarden hoog te houden.

Voor alle duidelijkheid. De Gay Krant danst niet naar de pijpen van wie dan ook. Het klopt dat er de afgelopen weken klachten binnenkwamen onder meer van de werkgroep RefoAnders. Er komen voortdurend klachten binnen. Wij proberen rekening te houden met alle serieuze kritiek. Daarom zijn er ook ‘spelregels’. Die beschermen alle gebruikers zonder verschil tussen bepaalde groepen. Alle fatsoenlijke reacties, ook die met kritiek op christenen, joden, katholieken, humanisten of welke bevolkingsgroep dan ook, blijven meer dan welkom. Van censuur is geen sprake.

Eerder kon je bij ons lezen:
Nederland: Christelijke holebi-boot, niet iedereen is daar blij mee.
Nederland: Homo's mogen geen bestuursfunctie uitoefenen binnen de ChristenUnie.
Nederland: Homo en lesbische gezinnen zijn abnormaal.

Bron: gk.nl

Dit bericht is gepost op 07 July, 2008 en 1441 keer gelezen.


Bestel uw HelloFresh box via bovenstaande foto (klik & bestel) en krijg 25 € korting op je eerste box!


Holebi Gids

Uitgaan

26 april 2019 - Fever Friday
26 april 2019 - PopCake
27 april 2019 - LGBT+ Party
27 april 2019 - Sinful Saturday
27 april 2019 - Men Only Party
27 april 2019 - Twinxxx
30 april 2019 - CafeDeLove
30 april 2019 - Beloved Disney Trash
03 mei 2019 - Fever Friday
04 mei 2019 - Girls for Girls

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Papieren versie van enig Belgisch holebi & transgender magazine stopt er mee.

 

Enkele namen jury Mr Gay Belgium + voorstelling finalisten met video links.

 

Vlaams zanger en vriend in Herzele gehuwd.

 

Na Waalse komt Brusselse holebi & transgender+ org ook met eisen pakket n.a.v komende verkiezingen.

 

Vlaamse Holebi's zijn niet per definitie links, en dat is oké.

 


Buitenlands nieuws

Canada viert 50 jaar holebi zijn uit de strafwet met gelijkheidsmunt + video.

 

Nederlandse top schaatsster en vriendin schaatsster verloofd.

 

Europese holebi & transgender senioren conferentie - 25-26 april - Amsterdam.

 

Victorie voor Turkse holebi's en transgenders.

 

Deense voetbalclubs krijgen geldboete wegens homofobie van voetbalfans.

 


Showbizz nieuws

Actrice trots op transgender dochtertje + lijstje andere beroemdheden met trans kind.

 

Mannen scheerproducten bedrijf toont transgender man in reclame video.

 

Nederlands magazine (ook in Be) nu niet langer enkel voor homo's maar voor holebi's & transgenders.

 

Ezra Miller en Keiynan Lonsdale in jurk voor Vogue.

 

Onder andere Conchita Wurst en Dana International in comeback op komend songfestival.